Τροχαλία μεταφοράς σχοινιού πρόσδεσης Ghook Boatasy

08383

Το GHOOK αποτελείται από μια λαβή με ενσωματωμένο κύλινδρο και μια μπάρα ασφαλείας. Επιπλέον, ένα σχοινί μπορεί να στερεωθεί στην καθορισμένη τρύπα, η οποία διευκολύνει το χειρισμό του GHOOK σε μεγαλύτερα σκάφη.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα Διαθέσιμο

59,00 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Ανθεκτικό πλαίσιο
Το σχήμα και το υλικό του GHOOK έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τη μέγιστη απόδοση. Το GHOOK παρήχθη σκόπιμα από πλαστικό για να αποφευχθεί οποιαδήποτε μορφή ζημιάς στο κύτος κατά τη χρήση.
Τροχός πλάτους 7 cm
Ο περιστρεφόμενος τροχός του GHOOK είναι κατάλληλος για γραμμές πρόσδεσης οποιουδήποτε μεγέθους, καθώς και γραμμές πρόσδεσης που έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Κλείδωμα ασφαλείας από ανοξείδωτο ατσάλι Το μάνδαλο ασφαλείας του GHOOK αποτρέπει την ολίσθηση της γραμμής πρόσδεσης από το GHOOK κατά τη μεταφορά του.
Εργονομική λαβή
Η εργονομική λαβή του GHOOK παρέχει την καλύτερη δυνατή λαβή, επιτρέποντάς σας να τη χρησιμοποιείτε μόνο με το ένα χέρι.
Τρύπα για προαιρετική επέκταση σχοινιού
Το άνοιγμα του GHOOK σάς επιτρέπει να δέσετε μια επέκταση σχοινιού για να βελτιώσετε την απόδοση του GHOOK.

Καθαρίστε τα χέρια και το κατάστρωμα
Με ένα συνδεδεμένο σχοινί ρυμούλκησης στο GHOOK, η γραμμή πρόσδεσης μπορεί να μεταφερθεί σε χαμηλότερη θέση, κάτω από το πιστόλι του σκάφους χωρίς να φοβάται να αγγίξει τα φτερά του σκάφους. Η λάσπη και τα κελύφη που συνδέονται με τη γραμμή πρόσδεσης, θα πέσουν στο νερό αντί για το κατάστρωμα. Το κράτημα του GHOOK αντί του σχοινιού προστατεύει επίσης τα χέρια του πληρώματος και παρέχει μια πολύ πιο ομαλή και γρήγορη εμπειρία πρόσδεσης.

Έως και 3 φορές πιο γρήγορα από την κλασική πρόσδεση
Η ταχύτητα πρόσδεσης είναι ιδιαίτερα κρίσιμη σε περίπτωση συννεφιασμένων συνθηκών, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν παρασυρόμενες, πιθανές συγκρούσεις, τραυματισμούς χεριών - ή τουλάχιστον - πολύ άγχος. Για το λόγο αυτό, ο σχεδιασμός GHOOK παρέχει τώρα τη βέλτιστη απόδοση ταχύτητας και αντοχής. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην ελαχιστοποίηση της τριβής που προκαλείται από τα υπερβολικά σχοινιά. Τα φύκια και τα κελύφη δεν αποτελούν εμπόδιο στο GHOOK. Σε σύγκριση με την παραδοσιακή πρόσδεση, η χρήση του GHOOK επιταχύνει τη διαδικασία πρόσδεσης έως και 3 φορές.

4 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: