Αστάρι μετάλλων Alkyd Primer Grey Jotun 20lt_e-sea.gr Μεγαλύτερη προβολή

Αστάρι Alkyd Primer Grey Jotun 20lt

05164

Το Jotun Alkydprimer είναι αστάρι ενός συστατικού αλκυδικής βάσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αστάρι ή μεσαία επίστρωση σε ατμοσφαιρικά περιβάλλοντα. Κατάλληλο για σωστά προετοιμασμένο ανθρακούχο χάλυβα, αλουμίνιο και ξύλινα υποστρώματα, αυτό το αλκυδικό αστάρι αντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών κατασκευών ή της ναυτιλιακής βιομηχανίας.Τυπική κάλυψη (ανά στρώση): 13m² ανά λίτρο. Ξηρό φίλμ: 3 ώρες

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα Διαθέσιμο

177,00 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Το Jotun Alkydprimer μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αστάρι ή μεσαία επίστρωση σε θαλάσσια και ατμοσφαιρικά περιβάλλοντα. Αυτή η αλκυδική επίστρωση χρησιμοποιείται γενικά για εργασίες επιδιόρθωσης και μικρής κλίμακας στο πλαίσιο της ναυτιλιακής βιομηχανίας και θα λειτουργήσει επίσης ως προστατευτική επίστρωση για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών κατασκευών - άνθρακα και αλουμινίου.

Παρακαλούμε κατεβάστε το συνημμένο δελτίο τεχνικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων περαιτέρω προδιαγραφών εφαρμογής, χρόνους ξήρανσης και σκλήρυνσης, θερμικής αντοχής και συμβατότητας προϊόντων.

  • Μειώνει το κόστος εφαρμογής
  • Ανθεκτικό σε ξηρή θερμότητα έως 120 ° C

Κατά την εφαρμογή αυτού του αλκυδικού εναρκτήρα, η επιφάνεια πρέπει πάντα να είναι καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από χαλαρά υλικά και μόλυνση. Γενικές οδηγίες προετοιμασίας επιφάνειας περιλαμβάνονται στο φύλλο δεδομένων για το ξύλο, τον άνθρακα και το αλουμίνιο.

Το Jotun Alkyd Primer μπορεί να εφαρμοστεί με ψεκασμό, βούρτσα ή ρολό - με κυλίνδρους που χρειάζονται πρόσθετη προσοχή για να επιτευχθεί το καθορισμένο πάχος στεγνού φιλμ.

Το Jotun Thinner Νο. 2 θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως λεπτότερο και διαλυτικό καθαριστικό για το Jotun Alkydprimer.

Μειώνει το κόστος εφαρμογής και τα απόβλητα Το
Alkydprimer δεν απαιτεί ανάμιξη και δεν έχει περιορισμένους χρόνους λειτουργίας, που μειώνουν το κόστος εφαρμογής, τα απόβλητα και το υπόλοιπο χρώμα. 

Εφαρμογή
Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια νέων ή ηλικιωμένων επικαλύψεων σε ατμοσφαιρικές συνθήκες - επίσης σε συνδυασμό με το Pilot II ως επίστρωση τελικής επίστρωσης ή φινίρισμα.


Σχετικά προϊόντα

    30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: