Η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος e-sea.gr  διέπεται από όρους και προϋποθέσεις, που διατυπώνονται παρακάτω.

Ο επισκέπτης (χρήστης) του e-sea.gr θεωρείται ότι αποδέχεται τους παρακάτω όρους χωρίς εξαιρέσεις και συναινεί με αυτούς ανεπιφύλακτα. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης και αλλαγής των όρων χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, όποτε κρίνεται αναγκαίο, με την υποχρέωση της ενημέρωσης προς τους χρήστες με δημοσιεύσεις μέσα από την ιστοσελίδα.  

Το e-sea.gr  καταβάλει καθημερινά κάθε προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ουσιαστικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργείται απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου που επιθυμούν την άμεση ενημέρωση τους στα προϊόντα που προσφέρουμε και τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσα από αυτό, κατόπιν εξ’ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της εταιρείας.    

Το e-sea.gr  στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη με υπευθυνότητα για την ανάπτυξη και την καλλιέργεια εμπιστοσύνης. Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις. Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.    

Προστασία προσωπικών δεδομένων 

   Επισκεπτόμενοι το e-sea.gr δεν είστε υποχρεωμένοι να δημιουργήσετε λογαριασμό μέλους προκειμένου να ψάξετε για προϊόντα, τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά ή άλλες πληροφορίες που υπάρχουν σ' αυτόν. Αν όμως αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάποια συναλλαγή, θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε προσωπικά σας στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο ή επωνυμία επιχείρησης, διεύθυνση, επάγγελμα, Α.Φ.Μ. ώστε να δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας που είναι απαραίτητος για την συναλλαγή. 
 Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που πραγματοποιήθηκε από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006. 

Προϊόντα

   Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

Παραγγελία προϊόντων και προστασία καταναλωτή

  Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-sea.gr, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-sea.gr, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα. 

 Μετά την πραγματοποίηση της παραγγελίας υπάρχει η πιθανότητα να γίνει τηλεφωνική επιβεβαίωση στοιχείων ή διευκρινήσεων. Το e-sea.gr διατηρεί το δικαίωμα μη εκτέλεσης της παραγγελίας εάν διαπιστωθεί κάποιο λάθος (πχ λάθος τηλεφωνικός αριθμός, φραγή κλήσεων κλπ)

Τιμές προϊόντων

  Οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα του e-sea.gr είναι σε ευρώ και αφορούν σε πωλήσεις που θα γίνουν αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, ισχύουν δε για όσο χρόνο αυτές είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα. Για αγορές απ' ευθείας από το κατάστημα, ενδέχεται να υπάρχει μια μικρή διαφοροποίηση στις τιμές σε σχέση με αυτές υπάρχουν αναρτημένες στα προϊόντα του e-sea.gr. Σε όλες τις τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), είναι δηλαδή τελικές και δεν έχουν επιπλέον επιβάρυνση φόρου. Εάν ο τόπος κατοικίας ή η έδρα τής επιχείρησής σας βρίσκεται σε περιοχή που ισχύει καθεστώς μειωμένου Φ.Π.Α. (π.χ. 17%), αυτός θα υπολογιστεί αυτόματα από το λογισμικό της ιστοσελίδας, οπότε και το τελικό ποσόν πληρωμής θα εμφανιστεί μειωμένο κατά την διαφορά του ΦΠΑ, εφόσον στα στοιχεία έκδοσης παραστατικού δηλώσετε την αντίστοιχη περιοχή. Σε περίπτωση που δικαιούσθε απαλλαγής φόρου, πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με email, ώστε να εκδώσουμε τα απαραίτητα παραστατικά. 

Επιστροφές- Δικαίωμα υπαναχώρησης

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε μέσω του e-sea.gr μας μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή τους και αφού πρώτα μας ενημερώσετε σχετικά, με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα βρίσκονται στην συσκευασία που σας παραδόθηκε, χωρίς να έχουν ανοιχθεί ή χρησιμοποιηθεί. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος της αποστολής και επιστροφής τους με το ίδιο μέσον που σας έχουν αποσταλεί. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση τού προϊόντος με κάποιο άλλο, η αξία των προϊόντων θα σας επιστραφεί μέσα σε τριάντα ημέρες από την παραλαβή του από εμάς.

Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές ή επιστροφές στα παρακάτω προϊόντα – και εφόσον δεν υπάρχει υπαιτιότητα του καταστήματος:

Σχοινιά, αλυσίδες, σωλήνες, λάστιχα κλπ  κόβονται στις διαστάσεις που επιθυμεί ο πελάτης κατά την εκτέλεση κάθε παραγγελίας. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν μπορούν να επιστραφούν σε περίπτωση λάθους εκτίμησης. Κόβοντάς τα αλλάζουμε την αρχική τους κατάσταση, όποτε ο πελάτης χάνει το δικαίωμα αλλαγής ή υπαναχώρησης. Το αυτό ισχύει και για οποιαδήποτε ειδική παραγγελία που δίδετε από τους πελάτες.

Τρόποι Αποστολής
Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται συνήθως από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική και ΕΛΤΑ Courier.

Για την Κύπρο οι παραγγελίες πραγματοποιούνται με Γενική Ταχυδρομική.

Ογκώδη ή βαριά προϊόντα μπορούν να αποσταλούν με μεταφορική εταιρία.

Ενδεικτικό κόστος 6,00€ / 20 κιλά

Χρόνος παράδοσης
Παραγγελίες που καταχωρούνται στο e-sea.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 14.00 και με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.

Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες .

Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

Χρεώσεις μεταφορικών
Η αποστολή παραγγελιών άνω των 50,00€ και έως 2 κιλά, γίνεται χωρίς επιβάρυνση για έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

Κάθε επιπλέον κιλό 1,00€

Παραγγελίες μέχρι 50,00€ και 2 κιλά επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής   3.00€ με ΦΠΑ.

Κάθε επιπλέον κιλό 1,00€

Αντικαταβολή 3.00€

Χρεώσεις μεταφορικών και χρόνος παράδοσης Κύπρου

Η αποστολή παραγγελιών έως 2 κιλά επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 15,00€ με ΦΠΑ.

Κάθε επιπλέον κιλό 4,50€

Αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται.

Χρόνος παράδοσης περίπου 5-6 εργάσιμες ημέρες.

Τρόποι Πληρωμής

- Αντικαταβολή. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας

- Πληρωμή μέσω Τράπεζας Πειραιώς με κάρτα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-sea.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω PAYPAL 

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

H κατάθεση μπορεί να γίνει εντός 2 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται. Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση είναι να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός της παραγγελίας στην αιτιολογία. Αναφορικά με τα έξοδα συναλλαγής, επιβαρύνεται ο εντολέας.

Δικαιούχος Μπεκερίδης Α. Ζαφείριος

Πειραιώς............6401-020010-971.................GR5301714010006401020010971

Eurobank.......... 0026.0420.61.0200308246....GR6002604200000610200308246