Γαλβανικός μονωτής 50Α Newmar GL-50_e-sea.gr Μεγαλύτερη προβολή

Γαλβανικός μονωτής 50 Α Newmar GL-50

00004

Τοποθετείται στο καλώδιο της γείωσης του ρεύματος που παίρνουμε από τον μόλο και πριν τη σύνδεση του με τη γείωση του σκάφους. Οι γαλβανικοί μονωτές διατηρούν τη συνέχεια με τη γη για να εξασφαλίζεται η ασφάλεια, αλλά προλαβαίνουν και τυχόν αδέσποτα ρεύματα από τη γη.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Εξαντλημένο

280,00 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Οι θύματα zincs διαβρώνονται, καθώς προστατεύουν το μέταλλο μέσω κύτους, άξονες και στηρίγματα από την καταστροφική ηλεκτρόλυση.

Το διαρκή ρεύμα χαμηλής τάσης που ρέει μεταξύ της γείωσης ασφαλείας εναλλασσόμενου ρεύματος και του συστήματος συγκόλλησης DC αποτελεί κύρια αιτία αυτής της "γαλβανικής" δράσης.

Η εγκατάσταση του γαλβανικού απομονωτή μεταξύ της γείωσης AC και του συστήματος συγκόλλησης συνεχούς ρεύματος , αποκλείει σημαντικά την πλειοψηφία των ρευμάτων χαμηλής τάσης και τη διαβρωτική δράση των zincs (ενώ διατηρείται η ακεραιότητα της κρίσιμης διαδρομής ασφαλείας.)

Σημαίνει σημαντική εξοικονόμηση σε τέλη αποβίβασης πλοίων και κόστος αντικατάστασης ψευδαργύρου.

Για πρόσθετη ασφάλεια, όλες οι μονάδες διαθέτουν μεγάλο πυκνωτή, παρέχοντας μια δευτερεύουσα διαδρομή χαμηλής σύνθετης αντίστασης για την αποστολή εναλλασσόμενου ρεύματος στη γείωση.

3 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: