Φακός κεφαλής led 350lm Atlantic Simple Keanos

10560

Ο φακός κεφαλής Keanos® Atlantic είναι ένας εντυπωσιακός, καινοτόμος και υπερσύγχρονος φακός με υπερατλαντικές επιδόσεις και προσφέρεται στο απόλυτο πακέτο για τον άνθρωπο της δράσης και της εργασίας. Είναι ιδανικός για ποδηλασία, τρέξιμο, ορειβασία, ψάρεμα, camping, Κανό & Kayak με εξαιρετική φωτεινότητα τα 350lm, με 5 Λειτουργίες φωτισμού.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Εξαντλημένο

21,90 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑ
1. Πλευρικό φωτισμό στενής δέσμης (Side Beam). Τροφοδοτείται από εξελιγμένο λαμπτήρα XPE LED της CREE που παρέχει ισχυρή κάλυψη φωτός έως και 60m απόσταση, με την θερμοκρασία του ψυχρού φωτισμού (Cold White light) στους 7.500 βαθμούς Kelvin. O φακός στενής δέσμης είναι εξαιρετικά διαυγής γιατί είναι κατασκευασμένος από θερμικά σκληρυμένο γυαλί για αυτό και η διαπερατότητά του είναι σε ποσοστό 98,5% (τα κοινά γυαλιά είναι σε ποσοστό 82% έως 92%). Η λειτουργία πλευρικής δέσμης είναι ιδανική και δεν τυφλώνει τους ανθρώπους στον δρόμο σας. Λειτουργεί στην μέγιστη ένταση φωτεινότητας στα 150lm με 4h αυτονομίας και στην χαμηλότερη ένταση φωτεινότητας στα 60lm με 8h αυτονομίας, ενώ διαθέτει και ΄΄κρυφή΄΄ λειτουργία στροβοσκοπίου (strobo) πατώντας παρατεταμένα για 2sec το κουμπί ενεργοποίησης, με την ένταση φωτεινότητας στα 200lm με 2h αυτονομίας. Οι συνολικές ώρες λειτουργίας του λαμπτήρα είναι 50.000.
2. Μπροστινό φωτισμό ευρείας δέσμης (Wide Go Beam®). O Go Beam® είναι ο πρώτος στο είδος του, ο πιο φαρδύς προβολέας κεφαλής LED στον κόσμο και τροφοδοτείται από εξελιγμένο λαμπτήρα COB LED της CREE που παρέχει ισχυρή κάλυψη φωτός έως και τα 20m, με την γωνία της δέσμης στις 230ο, με την θερμοκρασία του ψυχρού φωτισμού (Cold White light) στους 7.500 βαθμούς Kelvin. Λειτουργεί στην μέγιστη ένταση φωτεινότητας στα 350lm με 2,5h αυτονομίας, στην χαμηλότερη ένταση φωτεινότητας στα 150lm με 5h αυτονομίας, ενώ διαθέτει και ΄΄κρυφή΄΄ λειτουργία στροβοσκοπίου (strobo) πατώντας παρατεταμένα για 2sec το κουμπί ενεργοποίησης, με την ένταση φωτεινότητας στα 200lm με 2h αυτονομίας. Οι συνολικές ώρες λειτουργίας του λαμπτήρα είναι 50.000.
3. Κύριο σώμα φακού (Main headlamp body). Κατασκευάζεται από σιλικόνη υψηλής τεχνολογίας, το οποίο καθιστά τον φακό πολύ ελαφρύ και άνετο για αμέτρητες ώρες χρήσης. Το βάρος τους φακού είναι μόλις 75gr.
4. Μπαταρία επαναφορτιζόμενη λιθίου (Rechargeable lithium battery).  Η μπαταρία είναι επαναφορτιζόμενη τάσης 3,7V και χωρητικότητας 1.200mAh, με χρονική διάρκεια ζωής περίπου έως τους 500 κύκλους φόρτισης. Το κύκλωμα της μπαταρίας παρουσιάζει προστασία από υπερθέρμανση (Temperature Control), από υπερφόρτιση (Overcharge Protection), από αποφόρτιση (Discharge Protection), από υπερένταση (Overcurrent Protection), από υπέρταση (Overvoltage Protection) και από βραχυκύκλωμα (Short Circuit Protection).
5. Θύρα φόρτισης (usb Type-C). Οι λαμπτήρες Side Beam & Go Beam® φορτίζονται σε πολύ γρήγορη ταχύτητα φόρτισης μέσω σύνδεσης usb τύπου C. Η πλήρης φόρτιση διαρκεί περίπου 60min, έχοντας στην διάθεσή σας πολλαπλές επιλογές (Built-in usb charging interface). Φορτίστε τον φακό σας είτε στο αυτοκίνητο με τον αντάπτορα των 12V, είτε στο σπίτι, στο γραφείο σας με τον φορτιστή τοίχου του κινητού σας τηλεφώνου. Μπορείτε να τον φορτίσετε επίσης στο Power Bank, στον Φορητό σας Υπολογιστή (Laptop).
6. Ρυθμιζόμενο και αποσπώμενο ελαστικό ιμάντα (Keanos® elastic band). Εξαιρετικά ρυθμιζόμενος για εφαρμογή σε οποιοδήποτε κράνος, σκληρό καπέλο σε όλα τα μεγέθη κεφαλιού, συμπεριλαμβανομένου και του παιδικού κεφαλιού.
7. Σύστημα ανίχνευσης κίνησης (Motion detective system). Ο πλευρικός αισθητήρας κυμάτων είναι εξοπλισμένος με δύο συσκευές μικροανίχνευσης, που ανιχνεύει με ευαισθησία τις κινήσεις σας και ανάβει / σβήνει εύκολα το φως σε απόσταση έως και τα 10cm. Επάνω στον φακό υπάρχει διακόπτης ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του αισθητήρα κίνησης ο οποίος ενεργοποιείται μόνον όταν ενεργοποιείται ο φακός. Όταν ενεργοποιείται ο αισθητήρας η φωτεινή ένδειξη με σήμα τον Κεραυνό είναι πράσινη / πορτοκαλί, ενώ όταν απενεργοποιείται η φωτεινή ένδειξη με σήμα τον Κεραυνό είναι κόκκινη.
8. Σύστημα ένδειξης φόρτισης της μπαταρίας (Power Display). Όταν ο φακός είναι φορτισμένος το πλευρικό σύστημα φόρτισης μη σήμα τον Κεραυνό είναι πράσινο και όταν ο φακός χρειάζεται σύντομα φόρτιση τότε το πλευρικό σύστημα φόρτισης με σήμα τον Κεραυνό αναβοσβήνει κόκκινο.
Το επίπεδο αδιαβροχοποίησης του φακού Κeanos® Atlantic είναι το ΙΡ44. Αρά έχει αντοχή σε σκόνη από στερεά αντικείμενα άνω του 1mm (Dust Resistant) και αντοχή στο νερό (Waterproof Resistant) από καταρρακτώδη βροχή από οποιαδήποτε κατεύθυνση. Η αντοχή σε πτώση κρούσης (Impact Resistant) είναι έως τα 2m. Ο ιμάντας είναι ελαστικός και στιβαρός σε τέτοιο βαθμό που ο φακός παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή σε ανέμους από διαφορετικές κατευθύνσεις. Λόγο της ύπαρξης του συστήματος αισθητήρα κίνησης (Motion Detective System) επαναφορτίζουμε λιγότερες φορές τον φακό, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια, προστατεύοντας το περιβάλλον (Energy Saving)

Η συσκευασία του εμπεριέχει:
1 φακό κεφαλής Atlantic Headlamp
1 καλώδιο φόρτισης USB-type C
1 manual (in English)
24 μήνες δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση.
Θα επισκευάσουμε το προϊόν μετά το πέρας των 15 ημερών (από την ημερομηνία αγοράς του) έως και τους 24 μήνες, εφόσον αυτό έχει παρουσιάσει αστοχία (μη σωστή εργοστασιακή λειτουργία). Αν η επισκευή του δεν είναι εφικτή τότε θα αντικατασταθεί με καινούριο. Αν το μοντέλο έχει διακοπεί, ο πελάτης λιανικής θα παραλάβει ένα προϊόν με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά και απόδοση.
Ο πελάτης έχει την υποχρέωση για αυτό το χρονικό διάστημα να κρατήσει την νόμιμη απόδειξη ή το τιμολόγιο και να την παρουσιάσει στο Κατάστημα Λιανικής, στο οποίο πραγματοποιήθηκε η αγορά. Η εγγύηση δεν εφαρμόζεται για ζημίες που προκαλούνται από ανθρώπινο λάθος, μη σωστή χρήση ή από άσκηση υπερβολικής βίας και αποσυναρμολόγηση. Η εγγύηση περιορίζεται μόνον στον φακό και όχι στα επιμέρους τμήματά του ή αξεσουάρ.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: