Υφαλόχρωμα Seaforce 90 μαύρο 5lt Jotun_e-sea.gr Μεγαλύτερη προβολή

Υφαλόχρωμα Seaforce 90 μαύρο 5lt Jotun

09863

Το Jotun Seaforce 90 είναι μια ακρυλική, υδρολυτική αντιρρυπαντική επίστρωση βασισμένη στην τεχνολογία ανταλλαγής ιόντων που παρέχει πολύ καλή προστασία από ρύπους και βελτιωμένη απόδοση κύτους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των χαρακτηριστικών αυτο-γυαλίσματος που μειώνουν τη φθορά του κύτους, την τριβή και την απώλεια ταχύτητας.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλες περιόδους λειτουργίας έως και 60 μήνες ως μέρος ενός πλήρους συστήματος επικάλυψης.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Εξαντλημένο

210,00 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Το Jotun SeaForce 90 πρέπει να χρησιμοποιείται ως επίστρωση φινιρίσματος μόνο σε βυθισμένα περιβάλλοντα και είναι κατάλληλο για εγκεκριμένα αστάρια και επιστρώσεις δεσμών σε υποστρώματα αλουμινίου και ανθρακούχου χάλυβα.
Μπορεί να εφαρμοστεί σε θερμοκρασίες επιφάνειας κάτω από το μηδέν.
Με προβλέψιμη και αποτελεσματική απόδοση, το Jotun Seaforce 90 περιορίζει τη φθορά του κύτους που προκαλείται από ρύπανση σε όλο το διάστημα πλεύσης. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός ελεγχόμενου και προβλέψιμου ρυθμού στίλβωσης, σε συνδυασμό με ένα αποτελεσματικό μείγμα βιοκτόνων.
Το Jotun Seaforce 90 συνιστάται για κύτος κάτω από το νερό σε νεόδμητες εγκαταστάσεις και σε ξηρά αποβάθρα.
Έχει σχεδιαστεί ως μια αποτελεσματική λύση για πλοία που εμπορεύονται σε μεγάλο εύρος ταχύτητας και μεσαίας έως υψηλής δραστηριότητας. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλες περιόδους συντήρησης έως και 60 μήνες ως μέρος ενός πλήρους συστήματος επίστρωσης.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλες περιόδους λειτουργίας έως και 60 μήνες ως μέρος ενός πλήρους συστήματος επικάλυψης και είναι
κατάλληλο για πλοία που λειτουργούν σε παγκόσμια υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένης της έκθεσης σε γλυκό νερό κατά τη διάρκεια του εξοπλισμού νεότευκτων. Συνιστάται για εμπόριο βαθέων υδάτων.

23 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: