Μάσκα full face Magica Seac μαύρο/πράσινο L/XL

06430

Η Magica είναι η νέα (2019) Full face μάσκα που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την Seac . Σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τον κόσμο κάτω από την επιφάνεια του νερού, αναπνέοντας φυσικά μέσα από τη μύτη και το στόμα σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα Διαθέσιμο

38,00 € με Φ.Π.Α

Χαρακτηριστικά

ΥλικόSiltra
Χρήση ΜάσκαςΕνηλίκων
ΌγκοςΜεγάλου Όγκου
Τύπος ΜάσκαςFull Face
Οπτικοί ΚρύσταλλοιΟχι

Άλλες πληροφορίες

Ο εκπνεόμενος αέρας εξαερίζεται μέσω ενός αποκλειστικού κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστήματος που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της μάσκας για αβίαστη εκπνοή και να εξαλείψει τον θόρυβο που κάνουν οι βαλβίδες καθαρισμού. Ένα ξεχωριστό σύστημα διοχέτευσης για εισπνεόμενο και εκπνεόμενο αέρα εμποδίζει τον θάμπωμα του φακού. Το αναπνευστήρας διαθέτει ξηρή επένδυση για να αποτρέψει την είσοδο νερού στο σωλήνα. Ορατότητα πλήρους φάσματος, με οπτικό πεδίο 180°. Το κάλυμμα από σίλιτερ, το πολυανθρακικό πλαίσιο και ο φακός προσφέρουν τεράστια άνεση. Ένας άνετος και ευέλικτος ιμάντας συγκράτησης κρατά τη μάσκα στο κεφάλι σας. Ένα αποτελεσματικό σύστημα καθαρισμού νερού χρησιμοποιεί μια βαλβίδα εξαγωγής στο κάτω μέρος της ποδιάς. Διατίθεται σε 2 μεγέθη.

ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Ένα αίσθημα κόπωσης και συσσώρευσης CO 2 στο αναπνευστικό σύστημα μπορεί να οδηγήσει σε δυνητικά σοβαρές συνέπειες, ακόμα και κατά τη διάρκεια σωματικών δραστηριοτήτων χαμηλής επίδρασης όπως κολύμπι με μάσκα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον η SEAC ακολουθεί δύο βασικές αρχές στο σχεδιασμό των μασκών full face: ο χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιεί την ελάχιστη δυνατή αναπνευστική προσπάθεια , συγκρίσιμη με την φυσική αναπνοή , έξω από το νερό και σε μια χαλαρωτική κατάσταση και το επίπεδο του υπολειμματικού διοξειδίου του άνθρακα CO 2 στο εσωτερικό της ποδιάς κατά την εισπνοή πρέπει να είναι πολύ χαμηλότερο από τα όρια ασφαλείας .

Παρόλο που δεν υπάρχει συγκεκριμένη ευρωπαϊκή ρύθμιση που να διέπει την κατασκευή μάσκας με Full face, η SEAC® έχει αναπτύξει μια σειρά από ειδικές δοκιμές που συμμορφώνονται με τις τιμές που ορίζονται από τους ακόλουθους ευρωπαϊκούς κανονισμούς: Το πρότυπο EN 1972: 2015 καθορίζει τις απαιτήσεις για το σχεδιασμό και την κατασκευή σωλήνων αναπνευστήρα, που περιορίζονται στην προσπάθεια αναπνοής.
Το EN 16805: 2015 καθορίζει τις απαιτήσεις για το σχεδιασμό και την κατασκευή μάσκας κατάδυσης.
Το πρότυπο EN 136: 2000 καθορίζει τις ελάχιστες απαιτήσεις για την κατασκευή μάσκας προστασίας του αναπνευστικού συστήματος, που περιορίζεται σε δοκιμές ελέγχου του CO 2 στον εισπνεόμενο αέρα.
EN 250: 2014 σχετικά με την αυτοδύναμη αναπνευστική συσκευή ανοικτού κυκλώματος και τα εξαρτήματά της, η οποία περιορίζεται σε δοκιμές ελέγχου του CO 2 στον εισπνεόμενο αέρα.

Στα εργαστήρια SEAC δοκιμάζονται παρτίδες μάσκας πλήρους όψης με μηχανές Ansti , ειδικά για τη μέτρηση της δυναμικής απόδοσης της ανθρώπινης αναπνοής και με ιδιόκτητο εξοπλισμό SEAC για τον έλεγχο των επιπέδων CO 2 στον αέρα που εισπνέεται μέσω των μάσκων. Όλα αυτά μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στον τελικό χρήστη την καλύτερη δυνατή εμπειρία κολύμβησης με αναπνευστήρα, με απόλυτη ασφάλεια, διότι με τις μάσκες πλήρους μάσκας SEAC®, η διασκέδαση είναι τόσο φυσική όσο και η αναπνοή!

Σχετικά προϊόντα

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: