Aπολυμαντικό σπρέι Sanidive 125ml Seac_e-sea.gr Μεγαλύτερη προβολή

Απολυμαντικό σπρέι Sanidive 125ml Seac

10735

Το Seac Sanidive είναι ένα απολυμαντικό σπρέι σχεδιασμένο για όσους κάνουν θαλάσσια σπορ όπως κολύμπι, καταδύσεις, ελεύθερη κατάδυση ή κολύμβηση με αναπνευστήρα και θέλουν να φροντίσουν τον εξοπλισμό τους εξαλείφοντας ιούς, μύκητες και βακτήρια με απόλυτη ασφάλεια. Η μορφή είναι άνετη και πρακτική, ιδανική για να την κρατάτε κοντά στην τσάντα πισίνας σας ή στο κιτ συντήρησης εξοπλισμού κατάδυσης.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα Διαθέσιμο

16,00 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Το Seac Sanidive είναι ένα προϊόν ευρέος φάσματος που έχει τριπλή βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και ιοκτόνο δράση. Επιτελεί επίσης καθαριστική και διαλυτική δράση και εξαλείφει τους μικροοργανισμούς που προκαλούν δυσάρεστες οσμές σε νεοπρένιο, λύκρα και άλλα υφάσματα, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού.
Κατάλληλο για καθαρισμό, απολύμανση και συντήρηση εξοπλισμού θαλάσσιων σπορ (κολύμβηση, καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ελεύθερη κατάδυση…), όπως ρυθμιστές, αναπνευστήρες, μάσκες, πτερύγια και γυαλιά. Ιδανικό επίσης για όλα τα συνθετικά ρούχα για θαλάσσια σπορ, όπως βρεγμένα κοστούμια, προστατευτικά για εξανθήματα, γάντια, κάλτσες, μαγιό, παπούτσια παραλίας, σαγιονάρες και μποτάκια. Ασφαλές σε πλαστικό, γυαλί, μέταλλο, νάιλον και νεοπρένιο.
Το Seac Sanidive είναι εύκολο στη χρήση. Απλώς ατμίστε μια μικρή ποσότητα προϊόντος, αφήστε να δράσει για 5 λεπτά και ξεπλύνετε καλά με τρεχούμενο νερό. .
Η βιοδιασπασιμότητά του είναι πολύ υψηλή, πάνω από 90%. Δεν λερώνει και δεν παράγει αφρό. Όπως με κάθε απορρυπαντικό, συνιστάται να μην χρησιμοποιείται υπερβολικά και να μην διασκορπίζεται το προϊόν στο περιβάλλον.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: