Λιπαντικό Lukoil Genesis Premium SAE 5W30 API SN/CF (4L)_e-sea.gr Μεγαλύτερη προβολή

Λιπαντικό Lukoil Genesis Premium SAE 5W30 API SN/CF (4L)

00248

Λιπαντικό Lukoil Genesis Premium SAE 5W30 API SN/CF (4L)

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα Διαθέσιμο

50,00 € με Φ.Π.Α

Χαρακτηριστικά

Συσκευασία4Lt
SAE5W-30

Άλλες πληροφορίες

Λιπαντικό Lukoil Genesis Premium SAE 5W30 API SN/CF (4L)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Υπερυψηλής απόδοσης πλήρως συνθετικό πολύτυπο λιπαντικό κινητήρα. Είναι σχεδιασμένο για χρήση σε επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά εμπορικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένων των κινητήρων με συστήματα μείωσης ρύπων.

Εμπλουτισμένο με συνθετικά αποθέματα βάσης και με προηγμένη τεχνολογία προσθέτων, το LUKOIL GENESIS PREMIUM έχει σχεδιαστεί για να συμβάλει σε μειωμένο επίπεδο θειϊκής τέφρας, φώσφορου και θείου (χαμηλό SAPS) στην διάρκεια του.

Η σειρά LUKOIL GENESIS PREMIUM έχει ανεπτυγμένη προστασία κατά της φθοράς, διάβρωσης και καταλοίπων με εξαιρετική καθαρότητα στα πιστόνια και δαχτυλίδια.

Προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες και έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση ως συμβατό λιπαντικό καταλύτη σε οχήματα με φίλτρο σωματιδίων ντίζελ (DPF) και τριοδικούς καταλύτες (TWC), σε αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων και ελαφρά βαν με κινητήρες ντίζελ και βενζίνης που απαιτούν χαμηλής τριβής, χαμηλού ιξώδους, χαμηλής περιεκτικότητας σε SAPS λιπαντικά.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Το LUKOIL GENESIS PREMIUM συνιστάται για χρήση όλο το χρόνο σε υψηλών επιδόσεων βενζίνης και άμεσου ψεκασμού κινητήρες ντίζελ που λειτουργούν κάτω από αντίξοες συνθήκες με εκτεταμένα διαστήματα αλλαγής λαδιών, όπως ορίζεται από τον κατασκευαστή του κινητήρα. Συμβάλλει στην παρατεταμένη διάρκεια ζωής και την απόδοση των συστημάτων μείωσης ρύπων των αυτοκινήτων χωρίς να διακυβεύεται η αντοχή του κινητήρα. Η τεχνολογία με χαμηλά SAPS βοηθά στη μείωση της επιβλαβούς

κατάθεσης και συσσώρευσης στα φίλτρα σωματιδίων ντίζελ (DPF) και την αύξηση της απόδοσης και διάρκειας των συστημάτων μείωσης ρύπων.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

API CF, ACEA A3/B4-08, ?3-08, Renault

RN 0700 / 0710

Συσκευασίες (L): 1, 4, 216.5

Σχετικά προϊόντα

    30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: