Γράσσο τροφίμων σπρέυ 400ml LG1 Eco Service_e-sea.gr Μεγαλύτερη προβολή

Γράσσο τροφίμων σπρέυ 400ml LG1 Eco Service

07395

Το LG1 είναι το λιπαντικό λίπανσης πολλαπλών χρήσεων Eco Service που έχει κατασκευαστεί ειδικά για χρήση στη βιομηχανία τροφίμων (αριθμός καταχώρησης 158816 NSF κατηγορίας H1 ), ιδιαίτερα κατάλληλο για λίπανση μηχανικών αρμών, αλυσίδων, ρουλεμάν, ιμάντων, γραναζιών, μηχανικών κινήσεων, μεντεσέδες, μηχανήματα βιομηχανίας τροφίμων.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα Διαθέσιμο

13,50 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Η σύνθεσή του βασισμένη σε ειδικό μείγμα λαδιών και λιπαντικών FU με βισκόζη εγγυάται στο προϊόν μια υψηλή λιπαντική δύναμη και εξαιρετική διαπερατότητα. Πρόκειται για εξαιρετική προστασία έναντι σκουριάς, με υψηλή αντοχή στην οξείδωση, εξαιρετικά ανθεκτική στην πλύση με νερό και τις καιρικές συνθήκες.
Επιπλέον, το LG1 είναι ένα ευπροσάρμοστο προϊόν και είναι κατάλληλο για τις πιο ποικίλες εφαρμογές, χάρη στο ευρύ φάσμα θερμοκρασιών χρήσης του , μεταξύ -10 ° C και + 120 ° C. LG1, είναι άχρωμο, άοσμο και δεν περιέχει διαλύτες και χλωροφθοράνθρακες (CFC) επιβλαβείς για τη στιβάδα του όζοντος, διασφαλίζοντας την ασφάλεια του χρήστη και τον σεβασμό προς το περιβάλλον.
Ο κύλινδρος είναι εφοδιασμένος με ειδική βαλβίδα διανομής με σωλήνα , η οποία επιτρέπει την εφαρμογή του προϊόντος ακόμη και στα λιγότερο προσπελάσιμα σημεία. Είναι εύκολο στη χρήση: συνιστάται να καθαρίζετε τις επιφάνειες που πρέπει να υποστούν επεξεργασία πριν την εφαρμογή, να ανακινήσετε το δοχείο ψεκασμού για μερικά δευτερόλεπτα και να ψεκάσετε το προϊόν σε σύντομα διαστήματα από απόσταση περίπου 15 cm. Διατίθεται σε μορφή ψεκασμού 400 ml.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: