Μάσκα full face Libera Seac μαύρο/λάιμ L/XL_e-sea.gr Μεγαλύτερη προβολή

Μάσκα full face Libera Seac μαύρο/λάιμ L/XL

06923

Η εξέλιξη στις full-face μάσκες. Φυσική αναπνοή μέσα από το στόμα και τη μύτη σας, με τη χαμηλότερη προσπάθεια αναπνοής στην κατηγορία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Εξαντλημένο

54,00 € με Φ.Π.Α

Χαρακτηριστικά

ΥλικόΣιλικόνη
Χρήση ΜάσκαςΕνηλίκων
ΌγκοςΜεγάλου Όγκου
Τύπος ΜάσκαςFull Face
Οπτικοί ΚρύσταλλοιΟχι

Άλλες πληροφορίες

Πλήρως ξεχωριστά κυκλώματα για τον καθαρό αέρα (IN) και τον εκπνεόμενο αέρα (OUT). Ο εκπνεόμενος αέρας αποβάλλεται μέσω ενός κυκλώματος εξαγωγής με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας SEAC®.
Σύστημα αντιθαμβωτικής προστασίας που εγγυάται η συνεχής ροή εισερχόμενου αέρα. Βαλβίδες μονής κατεύθυνσης με μεγαλύτερη διατομή για εύκολη εκπνοή
και την αποτελεσματική απομάκρυνση του υπολειπόμενου CO2. Ο μικρότερος εσωτερικός όγκος προσφέρει ακόμα ευρύτερο οπτικό πεδίο και βελτιστοποίηση του υπολειπόμενου CO2.
Μια μεγάλη ανατομική υποαλλεργική φούστα υγρής σιλικόνης, με σχήμα σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται σε κάθε τύπο περιγράμματος προσώπου, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή σφράγιση,
την ασφάλεια και την άνεση. Το αναπνευστήρας διαθέτει ξηρή επίστρωση για να αποτρέψει την είσοδο νερού στο σωλήνα.
Το αποτελεσματικό σύστημα απομάκρυνσης νερού χρησιμοποιεί μια βαλβίδα καθαρισμού στο κάτω μέρος. Λουρί από σιλικόνη με έγχρωμο ένθετο.
Δύο τρόποι ρύθμισης του ιμάντα, τόσο στο μπροστινό όσο και στο κάτω τμήμα. Αγκύλες ταχείας απελευθέρωσης για άμεση απελευθέρωση του ιμάντα.
Διατίθεται σε μεγέθη L / XL, S / M και XS / S.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: