Σιλικόνη στεγανοποίησης για Teak 1 lt Teak Wonder_e-sea.gr Μεγαλύτερη προβολή

Σιλικόνη στεγανοποίησης για Teak 1 lt Teak Wonder

04695

Ασφαλές και ανθεκτικό προιόν, χωρις πετρέλαιο το οποίο μας δίνει ένα χρύσο χρώμα χωρίς να σκουραίνει το teak.Τα ειδικά συστατικά του ΤΕΑΚ WONDER® σφραγίζoυν το ξύλο, εμποδίζοντας τη διείσδυση της σκόνης-βρωμιάς προστατεύοντας τα φυσικά έλαια του teak.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα Διαθέσιμο

33,00 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Το TEAK WONDER ® DRESSING & SEALER είναι ένα ασφαλές και ανθεκτικό προϊόν που δεν βασίζεται στο πετρέλαιο και παρέχει ένα ευχάριστο χρυσό χρώμα χωρίς να σκουραίνει το τικ ή να παράγει το ψεύτικο χρώμα.
Τα ειδικά συστατικά του TEAK WONDER ® DRESSING & SEALERσφραγίζουν το ξύλο, εμποδίζοντας τη διείσδυση της σκόνης και της βρωμιάς προστατεύοντας παράλληλα τα φυσικά έλαια τικ από τις υπεριώδεις ακτίνες, επιβραδύνοντας τη διαδικασία οξείδωσης και αποχρωματισμού. Η επεξεργασία σφράγισης βοηθά στην παρεμπόδιση της διείσδυσης υγρών στο ξύλο, όπως καύσιμο, λάδι, αίμα ψαριών, χρώματα κλπ. Εφόσον αυτά δεν αφήνονται να στεγνώσουν, θα είναι πολύ πιο εύκολο να αφαιρεθούν.

Το TEAK WONDER ® DRESSING & SEALER δεν κάνει το teak γυαλιστερό ή ολισθηρό, δεν σκιάζει ψευδώς το τικ και δεν δημιουργεί συσσώρευση στην επιφάνεια. Το προϊόν στεγνώνει γρήγορα και δεν μυρίζει.
Συνιστάται η εφαρμογή δύο στρώσεων (με βαριές βούρτσες) σε νέο teak. Αν το τικ είναι παλιό ή βρώμικο, τότε το ξύλο θα πρέπει να επεξεργαστεί προηγουμένως με το TEAK WONDER ® CLEANER και TEAK WONDER ® BRIGHTENER , επιτρέποντας στο ξύλο να στεγνώσει εντελώς πριν από τη διαδικασία σφράγισης. Ένα άλλο στρώμα στεγανοποίησης μπορεί να εφαρμοστεί μετά από 8-12 εβδομάδες χωρίς να επαναληφθεί η διαδικασία καθαρισμού.
Το προϊόν πρέπει να αναμειχθεί καλά πριν από τη χρήση.

Αμέσως σκουπίστε τυχόν σταγόνες ή σημάδια σε επιφάνειες μη teak.

Η κάλυψη είναι περίπου 5-6 m 2 / ltr

Σχετικά προϊόντα

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: