Βερνίκι εμποτισμού νερού ματ Premium Silver Grey 0.75lt Bondex_e-sea.gr Μεγαλύτερη προβολή

Βερνίκι εμποτισμού νερού ματ Premium 200 Silver Grey 0.75lt Bondex

09911

Το Bondex Premium είναι ένα νέο υδατοδιαλυτό βερνίκι εμποτισμού κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση μεγάλης διάρκειας. Έχει πιστοποίηση EN 71 και είναι ασφαλές για χρήση σε παιδικά παιχνίδια . Γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό στους μελισσοκόμους, αφού το προτιμάνε για να βάψουν μελίσσια και κυψέλες.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα Διαθέσιμο

15,40 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Το Bondex Premium είναι ένα νέο υδατοδιαλυτό βερνίκι εμποτισμού κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση μεγάλης διάρκειας. Εισχωρεί βαθιά στους πόρους του ξύλου προστατεύοντας από την υπεριώδη ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες χωρίς να σκάει ή να ξεφλουδίζει. Η βελτιωμένη του σύνθεση εξασφαλίζει ισχυρότερη πρόσφυση του χρώματος και σχηματίζει ένα ανθεκτικό ελαστικό φιλμ αφήνοντας την υγρασία να διαφύγει. Είναι αδιαφανές και αυτό το κάνει ιδανικό για να αλλάξετε το χρώμα σε ήδη βαμμένες επιφάνειες. Είναι επίσης κατάλληλο για προ-επεξεργασμένες επιφάνειες αλουμινίου, γαλβανισμένο και ασταρωμένο χάλυβα και επιφάνειες UPVC.

Οικολογικό
Το Bondex Premium έχει πιστοποίηση EN 71 και είναι ασφαλές για χρήση σε παιδικά παιχνίδια .
Γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό στους μελισσοκόμους,αφού το προτιμάνε για να βάψουν μελίσσια και κυψέλες.
Διατίθεται σε οκτώ χρωματισμούς.

Χρησιμοποιείται:
Σε όλες τις ξύλινες επιφάνειες και σε όλα τα είδη ξύλου μέσα και έξω από το σπίτι, σε προ-επεξεργασμένες επιφάνειες αλουμινίου, γαλβανισμένο και ασταρωμένο χάλυβα και επιφάνειες UPVC.

Συμβουλή από την Dyrup:
Μη βουτάτε παραπάνω από το μισό πινέλο σας μέσα στο χρώμα και σκουπίστε τυχόν πλεονάσματα καλά

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: