Τρόποι Αποστολής

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται από τις συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική και ΕΛΤΑ Courier

Για την Κύπρο οι παραγγελίες πραγματοποιούνται με Γενική Ταχυδρομική.

Ογκώδη ή βαριά προϊόντα μπορούν να αποσταλούν με μεταφορική εταιρία.

Ενδεικτικό κόστος 5,00€ / 20 κιλά

Χρόνος παράδοσης
Παραγγελίες που καταχωρούνται στο e-sea.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 14.00 και με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.

Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή. 

Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες .

Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

Χρεώσεις μεταφορικών Ελλάδας
Η αποστολή παραγγελιών άνω των 50,00 € και έως 2 κιλά, γίνεται χωρίς επιβάρυνση για έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

Κάθε επιπλέον κιλό 1,00€

Παραγγελίες μέχρι 50,00 € και 2 κιλά επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής  2,50 € με ΦΠΑ.

Κάθε επιπλέον κιλό 1,00€

Αντικαταβολή 2,50€

Χρεώσεις μεταφορικών και χρόνος παράδοσης Κύπρου

Η αποστολή παραγγελιών έως 2 κιλά επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής  15,00 € με ΦΠΑ.

Κάθε επιπλέον κιλό 4,5,00€

Αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται.

Χρόνος παράδοσης περίπου 2 εργάσιμες ημέρες.

Επιστροφές- Δικαίωμα υπαναχώρησης 
Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε μέσω του e-sea.gr μας μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή τους και αφού πρώτα μας ενημερώσετε σχετικά, με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα βρίσκονται στην συσκευασία που σας παραδόθηκε, χωρίς να έχουν ανοιχθεί ή χρησιμοποιηθεί. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος της αποστολής και επιστροφής τους με το ίδιο μέσον που σας έχουν αποσταλεί.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση τού προϊόντος με κάποιο άλλο, η αξία των προϊόντων θα σας επιστραφεί μέσα σε τριάντα ημέρες από την παραλαβή του από εμάς.

Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές ή επιστροφές στα παρακάτω προϊόντα – και εφόσον δεν υπάρχει υπαιτιότητα του καταστήματος:

Σχοινιά, αλυσίδες, σωλήνες, λάστιχα κλπ  κόβονται στις διαστάσεις που επιθυμεί ο πελάτης κατά την εκτέλεση κάθε παραγγελίας. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν μπορούν να επιστραφούν σε περίπτωση λάθους εκτίμησης. Κόβοντάς τα αλλάζουμε την αρχική τους κατάσταση, όποτε ο πελάτης χάνει το δικαίωμα αλλαγής ή υπαναχώρησης. Το αυτό ισχύει και για οποιαδήποτε ειδική παραγγελία που δίδετε από τους πελάτες.