Πέδιλα BM-30 μαύρα Seac

Πτερύγιο κατασκευασμένο με νέο τεχνοπολυμερές υψηλής απόκρισης για άμεση ώθηση. Νέο πέλμα ποδιού Motus BM30 με κοντύτερους οδηγούς για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ελαστική απόκριση από τη λεπίδα. Γωνία καμπυλότητας 30° για μείωση της κόπωσης και βελτιστοποίηση της απόδοσης.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα Διαθέσιμο

149,90 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Το υλικό λεπίδας BM30
Ελαφρύ και αντιδραστικό τεχνοπολυμερές, μοναδικό στο είδος του μέχρι σήμερα, που προσφέρει απόδοση παρόμοια με το σύνθετο υλικό με βάση ανθρακονήματα, εξαλείφοντας ωστόσο το γνωστό πρόβλημα της ευθραυστότητας του υλικού. Το τεχνοπολυμερές που χρησιμοποιείται είναι τόσο ελαστικό και έχει τόσο υψηλή μνήμη σχήματος που – σε αντιφατική απόδειξη – αν παρατηρούσαμε τη λεπίδα αφού την τυλίγαμε πάνω της, μόλις απελευθερωθεί θα είχε ακόμα την αρχική της γεωμετρία, χωρίς μόνιμη δομική παραμόρφωση η οποία θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την απόδοσή του.

Η γεωμετρία λεπίδας BM30
Η λεπίδα των πτερυγίων SEAC BM30 έχει κλίση 30°. Αυτή η πιο τονισμένη γωνία είναι ιδανική τόσο για να διευκολύνει το λάκτισμα στην επιφάνεια όσο και για να προσαρμόσει τη φυσική κλίση των αστραγάλων όταν βυθίζονται. Επιπλέον, το εξαιρετικά λεπτό και διαφοροποιημένο προφίλ δημιουργεί βέλτιστη ελαστικότητα και μειώνει το βάρος. Τα μικρά σταθεροποιητικά πτερύγια που τοποθετούνται στο άκρο της λεπίδας στο σημείο της μεγαλύτερης ροής νερού εμποδίζουν το πτερύγιο να παρασυρθεί προς τα πλάγια χωρίς να διακυβεύεται η σωστή κάμψη του τεχνοπολυμερούς λεπίδας.

Το υλικό πέλματος BM30
Όπως η επιτυχημένη σειρά Motus, η τσέπη ποδιών BM30 είναι επίσης κατασκευασμένη από δύο διαφορετικά υλικά, μια πιο άκαμπτη στη σόλα για σταθερότητα και μια πιο απαλή στο επάνω μέρος για μέγιστη άνεση κατά την παρατεταμένη χρήση.

Η γεωμετρία πέλματος BM30
Η θήκη ποδιού BM30 είναι βελτιστοποιημένη για να δέχεται λεπίδες με γωνία 30°. Τα κοντά πλευρικά μέλη βοηθούν το τεχνοπολυμερές της λεπίδας να εκφράσει όλη την αντιδραστικότητα και την ευελιξία του

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: