Mονοκόμματη λάμα Inox από ανοξείδωτο ατσάλι Sandvik 12C27. Η λάμα με πάχος 2 mm και μήκος 18 cm είναι πολύ εύκαπτη, έτσι ώστε να φιλετάρετε και να κόβετε σε λεπτές φέτες.
Mε λαβή POM (Πολυαιθυλένιο) και μονοκόμματη λάμα Inox πάχους 3mm ατσάλι Sandvik 12C27 μήκος 20cm. Ιδανικό για να κόβει σε φέτες, κύβους κλπ. Η λεπίδα πάχους 3mm, που κόβει σε όλο το μήκος της, κάνει το μαχαίρι άκαμπτο, σταθερό στο κόψιμο και εύκολο στο ακόνισμα. Η κυρτή κόψη της λάμας επιτρέπει το κόψιμο με αμφίδρομη κίνηση.
Mε λαβή POM (Πολυαιθυλένιο) και μονοκόμματη λάμα Inox πάχους 2,5 mm ατσάλι Sandvik 12C27 μήκος 16cm. Ιδανικό για να χαράζει και να κόβει ψητό κρέας, αρνί, πουλερικά. Ο άψογος χειρισμός του το κάνει αποτελεσματικό στο να κόβει σε μικρές φέτες επίσης λαχανικά και φρούτα.
Το γνωστό μαχαίρι Opinel Pocket σε μια σύγχρονη εφαρμογή. Η χειρολαβή είναι κατασκευασμένη από πλαστικό και στο πίσω μέρος της λαβής βρίσκετε σφυρίχτρα (110 ντεσιμπέλ) η οποία λειτουργεί υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Το πλαστικό είναι ανθεκτικό στην υγρασία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταξύ -40?C και 80?C. Η λεπίδα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο...
Το γνωστό μαχαίρι Opinel Pocket σε μια σύγχρονη εφαρμογή. Η χειρολαβή είναι κατασκευασμένη από πλαστικό και στο πίσω μέρος της λαβής βρίσκετε σφυρίχτρα (110 ντεσιμπέλ) η οποία λειτουργεί υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Το πλαστικό είναι ανθεκτικό στην υγρασία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταξύ -40?C και 80?C. Η λεπίδα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο...
Το γνωστό μαχαίρι Opinel Pocket σε μια σύγχρονη εφαρμογή. Η χειρολαβή είναι κατασκευασμένη από πλαστικό και στο πίσω μέρος της λαβής βρίσκετε σφυρίχτρα (110 ντεσιμπέλ) η οποία λειτουργεί υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Το πλαστικό είναι ανθεκτικό στην υγρασία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταξύ -40?C και 80?C. Η λεπίδα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο...
Το μαχαίρι Santoku της εταιρείας Opinel με μήκος λεπίδας 17cm, είναι η ιαπωνική εκδοχή του μαχαιριού του Chef. Είναι ελαφρώς πιο κοντό, πιο λεπτό και με επίπεδη λεπίδα. Είναι ιδανικό για κρέας, ειδικά για να κόβει το κόκκαλο, ψάρι και λαχανικά, είναι λιγότερο κατάλληλο για να ψιλοκόψετε βότανα, αλλά είναι η καλύτερη επιλογή για λεπτές φέτες λαχανικών....